Najvišja cena posojila je tista, ki nam jo ne zaračunajo. Pokoplje nas.

Več o programu in predavateljih

 

Vabimo vas, da nam posredujete email naslov, program vam bomo takoj posredovali po elektronski pošti. Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@smartfin.si.

  • id
  • date time
    calendar

 

 

 

BajukMAndreja Bajuk Mušič je pooblaščena revizorka. Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in pridobila naziv davčnega svetovalca in pooblaščenega revizorja. Je specialistka na področju finančnega poslovanja, statusnih sprememb in posebnih revizij. S svojimi strokovnimi prispevki na temo računovodstva in revizije sodeluje pri Slovenskem inštitutu za revizijo. Predava na seminarjih Združenja članov nadzornih svetov, Združenja bank Slovenije, Poslovne akademije Finance ter Zveze računovodij, finančnikov in revizorjev.

jozko2016dr. Jožko Peterlin, ustanovitelj Inštituta za poslovne finance Smartfin, z dolgoletno prakso na področju vodenja financ v podjetju. Bil je finančni direktor in član uprave Droge, direktor za problematične naložbe v banki, član uprave Telekoma Slovenije. Več kot 10 let predsednik Združenja poslovnih finančnikov Slovenije in član odbora evropskega (EACT) in mednarodnega (IGTA) združenja poslovnih finančnikov.

Peterlin je avtor in soavtor mnogih knjig in člankov. Poleg svetovanja in vodenja financ v podjetjih je tudi eden najbolj priljubljenih voditeljev delavnic in seminarjev, ki zagotovo spremenijo prioriteto poslovnih aktivnosti udeležencev. Leta 2010 je bil po mnenju komisije časnika Finance in javnosti izbran za naj poslovno-finančnega svetovalca v letu 2009. Leta 2011, 2012, 2013 in 2016 je bil po izboru uporabnikov spletnega portala Tax-Fin-Lex izbran za najuglednejšega finančnega strokovnjaka v Sloveniji.

image001Mag. Gašpar Ogris-Martič, predsednik uprave, Sberbank Banka d.d. Ogris je diplomiral na Univerzi na Dunaju, ekonomska fakulteta (Wirtschaftsuniversität Wien). Izkušnje je pričel nabirati leta 1991 v Unique Marketing Werbeberatungs gmbH na Dunaju, leto kasneje pa je že začel sodelovati s Slovenijo, kjer je do leta 1994 delal na gospodarskem oddelku avstrijskega veleposlaništva na Avstrijski trgovinski zbornici na Dunaju in v Ljubljani. V bančništvo pa je vstopil leta 1995, ko je svetoval podjetjem v okviru Bank Austria AG (danes Unicredit) na Dunaju in Ljubljani. Od začetka leta 2000 pa do danes vodi Sberbank banka d.d. (prej Banka Volksbank d.d.). Ogris je tudi ustanovni član Združenja poslovnih finančnikov Slovenije.

raktelj

Primož Raktelj, MBA je pravnik in ustanovitelj pravno svetovalne družbe Raktelj d.o.o.. Diplomiral je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Zaključil je tudi študij MBA na Univerzi v Kansasu, na Consortium Institute of Management and Business Analysis. Izkušnje na pravnem področju je pridobival v ACH kot Namestnik generalnega direktorja pred tem pa pomočnik generalnega direktorja za korporativno pravo, v Drogi Portorož je bil direktor pravnih zadev in kot predstojnik pravne službe Občine Piran. Primož je član Smartfin poslovnega kluba in strokovni partner Akademije poslovnih financ, odgovoren za finančno pravo.