Akademija poslovnih financ

Vabimo vas, da nam posredujete email naslov, program vam bomo takoj posredovali po elektronski pošti. Za dodatne informacije smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Elektronski naslov bomo uporabili izključno za pošiljanje programa Akademije poslovnih financ in ga ne bomo posredovali tretjim osebam. Če želite biti obveščeni o aktivnostih, vas vabimo, da svoj naslov vnesete v obrazec E-NOVICE SMARTFIN (na desni).

Program je obsežen in z oddajo elektronskega naslova avtomatsko prejmete povezavo na gradivo.

 

Intenziven program finančnih in pravnih posledic poslovnih odločitev z veliko primeri in vajami. 45 urni program APF bo potekal tri zaporedne četrtke in petke, med 9. in 24. majem 2024,  na Vrhniki. Akademija je namenjena direktorjem, finančnikom, nadzornikom in vsem, ki so odgovorni za finančne posledice poslovnih odločitev.

Število udeležencev omejeno.


Predavatelji

BajukMAndreja Mušič je revizorka. Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in pridobila naziv davčnega svetovalca in pooblaščenega revizorja. Je specialistka na področju finančnega poslovanja, statusnih sprememb in posebnih revizij. S svojimi strokovnimi prispevki na temo računovodstva in revizije sodeluje pri Slovenskem inštitutu za revizijo. Predava na seminarjih Združenja članov nadzornih svetov, Združenja bank Slovenije, Poslovne akademije Finance ter Zveze računovodij, finančnikov in revizorjev.


jozko2016dr. Jožko Peterlin, preizkušeni poslovni finančnik, ustanovitelj Inštituta za poslovne finance Smartfin, z dolgoletno prakso na področju vodenja financ v podjetju. Bil je finančni direktor in član uprave Droge, direktor za problematične naložbe v banki, član uprave Telekoma Slovenije. Ustanovitelj in več kot 10 let predsednik Združenja poslovnih finančnikov Slovenije in član odbora evropskega (EACT) in mednarodnega (IGTA) združenja poslovnih finančnikov.

Peterlin je avtor in soavtor mnogih knjig in člankov. Poleg svetovanja in vodenja financ v podjetjih je tudi eden najbolj priljubljenih voditeljev delavnic in seminarjev, ki zagotovo spremenijo prioriteto poslovnih aktivnosti udeležencev. Leta 2010 je bil po mnenju komisije časnika Finance in javnosti izbran za naj poslovno-finančnega svetovalca v letu 2009. Leta 2011, 2012, 2013 in 2016 je bil po izboru uporabnikov spletnega portala Tax-Fin-Lex izbran za najuglednejšega finančnega strokovnjaka v Sloveniji.

raktelj

Primož Raktelj, MBA je pravnik in ustanovitelj pravno svetovalne družbe Raktelj d.o.o.. Diplomiral je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Zaključil je tudi študij MBA na Univerzi v Kansasu, na Consortium Institute of Management and Business Analysis. Izkušnje na pravnem področju je pridobival v ACH kot Namestnik generalnega direktorja pred tem pa pomočnik generalnega direktorja za korporativno pravo, v Drogi Portorož je bil direktor pravnih zadev in kot predstojnik pravne službe Občine Piran. Primož je član Smartfin poslovnega kluba in strokovni partner Akademije poslovnih financ, odgovoren za finančno pravo.

Lastnosti dogodka

Datum dogodka 09. 05. 2024
Zaključek dogodka 24. 05. 2024
Cena na udeleženca 1.800 evrov + ddv (50% ob prijavi, razliko ob zaključku APF))
Lokacija Vrhnika
1.800,00€ 97