Knjige ... nekaj odzivov bralcev

Matjaž Frank, Banka Celje

Knjiga Izzivi vodenja poslov vsebuje vrsto uporabnih nasvetov in priporočil izkušenih strokovno podkovanih posameznikov iz poslovnega in finančnega okolja, ki znajo teoretično znanje podkrepiti in predstaviti tudi z primeri iz prakse.

Silva Koritnik Rakela, pooblaščena revizorka

Kolegica Barbara Guzina mi je podarila izvod knjige 'Izzivi vodenja poslov'.  Z eno besedo: NAVDUŠENA.

Andrej Repše, Armat

V knjigi  Izzivi vodenja poslov pa skupina izjemnih avtorjev in soavtorjev plastično predstavi materijo, ki jo direktor in poslovodja pri svojem delu mora poznati in obvladati, prav tako, kot mora voznik obvladati vožnjo v prometu. Je odločen priročnik za varnejšo »plovbo« podjetja. Posebej še tema o vlogi poslovnih financ  in o pravnih vidikih s poudarki o odgovornostih in pravnih posledicah poslovodij.

Bojan Petan, DZS

Moram priznat da goltam vašo knjigo ! Končno sem malo (en teden) na dopustu in sem si vzel čas za knjigo. Pa to je Ustava poslovanja, kdor to ni prebral, ne ve nič ! Res čestitam ! Nisem verjel da je tako resnična, bravo !

mag. Aleksander Vozel, Banka Celje

Odličen priročnik, ki nam omogoča celovito razumevanje  finančnih posledic  in vplivov poslovnih odločitev managerja. Postavlja nam okvire za delovanje na dolgi rok.

Ida Kavčič , davčna svetovalka

Knjigo priporočam vsem, ki so se odločili za podjetniško kariero in jim ni vseeno za vloženi denar. Prav tako tudi direktorjem in vodjem poslovnih funkcij. V knjigi bodo našli  ključne informacije, potrebne za uspešno vodenje podjetja, tako s finančnega, davčnega in organizacijskega vidika.

Jurij Godec, Banka Celje

Menim, da so v knjigi povzete ključne zadeve iz vaših predavanj, tako da je vsekakor priporočljiva za vse tiste, ki še niso bili na vaših seminarjih.

Filip Remškar, CEO, Smart Inženiringi

Poznavanje in obvladovanje finančnih tokov je eno najpomembnejših znanj pri razvoju podjetja. V knjigi so pogoji za finančno uspešnost prikazani na zelo razumljiv način ter je dobra opora novim podjetnikom.

mag. Janez Grošelj, Petrol, d. d., direktor sektorja za energetiko

Avtorjema je uspelo na atraktiven način pripraviti "priročnik - vse na enem mestu«, ki ga bi moral imeti na svoji delovni mizi vsak podjetnik, direktor večjega in manjšega podjetja, poslovodja, šef proizvodnje, komercialist, fantje iz nabave in tudi kakšen zdravnik, ki se je prelevil v direktorja javnega zavoda...

Zoran Milivojevič, dr. med.

Knjiga vam omogoča, da razvijete in povečate svojo finančno inteligenco. Po njenem branju se je moja povečala dvojno.

Peter Frankl, Časnik Finance

Dober podjetnik ali menedžer ima lahko samo osnovno šolo, lahko pa ima tudi doktorat iz matematike ali metafizike. Dober podjetnik ali menedžer je lahko ključavničar ali vrhunski pianist. Skupna značilnost vseh dobrih menedžerjev in podjetnikov pa je to, da so uspešni. In pričujoča knjiga je pravzaprav priročnik, kako biti poslovno uspešen.

dr. Leja Dolenc Grošelj, dr. med - nevrolog, specialist za motnje spanja

V svoji ordinaciji imam veliko poslovnežev, ki imajo problem s spancem. Velikokrat jih pestijo težave z denarjem. Urejene denarne zadeve so pogoj za dober spanec. Če želite dober sen, knjigo priporočam.

"Vsaka poslovna odločitev spravi podjetje iz ravnotežja, ali pa ga k temu približa."