MIKRO IN MAJHNE DRUŽBE

Plačujete davek na uspeh, denarja pa ni? Imate super ideje, ki so po vašem mnenju izredno donosne, pa vas banke ne razumejo? Ste načrtovali eno, finance pa so pokazale drugo? Imate več obveznosti, kot denarja, hkrati pa dobiček? Bi investirali, pa si ne upate?

Strah je varovalka in odraz odgovornosti. Manjša podjetja imajo največ finančnih težav, še posebej, če želijo povečevati obseg poslovanja, v krizi pa je že obstoj na trgu lahko velik uspeh.

Kako visoko si upate po stopnicah brez ograje? Mi vam postavimo ograjo.
Morda jo ne potrebujete, ampak so trenutki, ko se ti zvrti.

Ste strokovnjaki na svojem področju in ste želeli svoje védenje preizkusiti na trgu? Ste morda razočarani in ste izgubili samozavest? Nobeno podjetje ne gre v stečaj zato, ker dela slabo ali ima izgubo. Stečaj se začne, ko ni dovolj denarja. Poznavanje zakonitosti finančnega poslovanja je verjetno manj zahtevno, kot vaša dejavnost, ampak ključno za preživetje.

Najprej se morate seznaniti s pravili igre v poslovnih financah, kar je preko strokovnih delavnic/seminarjev najceneje. Udeležba na strokovni delavnici bo zagotovo spremenila prioritete vaših poslovnih aktivnosti.