KADROVSKO SVETOVANJE

Na področju poslovnih financ poznamo kolegice in kolege, ki so trenutno vodilni ali vodstveni ljudje v podjetjih ali opravljajo le strokovna dela na področju poslovnih financ. Zaupali so nam njihove želje, ambicije in morebitno pripravljenost zamenjati področje dela ali podjetje.

Posredujte nam vašo ponudbo, ki mora vsebovati področje dela, kraj pretežnega opravljanja dela, zahtevano strokovnost in raven odgovornosti v družbi. Posredovali vam bomo dodatna vprašanja, ki bodo zanimala vašega potencialnega sodelavca.

Ko ocenimo, da imamo primeren kader za vaše podjetje, se dogovorimo za pogodbo o kadrovskem svetovanju. Vrednost opravljene storitve je odvisna od zahtevnosti vašega povpraševanja. Če se bo kolegica ali kolega odločil(a) za nadaljnje sodelovanje z vami, vas bo poklical(a) in dogovorili boste vse podrobnosti.

Za oceno strokovne usposobljenosti lahko poskrbimo mi. Oceno osebnostnega potenciala, oziroma skladnosti osebnostnih lastnosti, kompetenc z vašimi zahtevami pa naročimo pri partnerski družbi, ki opravi mednarodno priznano testiranje.