Rasti, biti finančno uspešen in hkrati zniževati dolgove

Peter Frankl, Časnik Finance

Dober podjetnik ali menedžer ima lahko samo osnovno šolo, lahko pa ima tudi doktorat iz matematike ali metafizike. Dober podjetnik ali menedžer je lahko ključavničar ali vrhunski pianist. Skupna značilnost vseh dobrih menedžerjev in podjetnikov pa je to, da so uspešni. In pričujoča knjiga je pravzaprav priročnik, kako biti poslovno uspešen.

mag. Janez Grošelj, Petrol, d. d., direktor sektorja za energetiko

Avtorjema je uspelo na atraktiven način pripraviti "priročnik - vse na enem mestu«, ki ga bi moral imeti na svoji delovni mizi vsak podjetnik, direktor večjega in manjšega podjetja, poslovodja, šef proizvodnje, komercialist, fantje iz nabave in tudi kakšen zdravnik, ki se je prelevil v direktorja javnega zavoda...

Filip Remškar, CEO, Smart Inženiringi

Poznavanje in obvladovanje finančnih tokov je eno najpomembnejših znanj pri razvoju podjetja. V knjigi so pogoji za finančno uspešnost prikazani na zelo razumljiv način ter je dobra opora novim podjetnikom.

dr. Leja Dolenc Grošelj, dr. med - nevrolog, specialist za motnje spanja

V svoji ordinaciji imam veliko poslovnežev, ki imajo problem s spancem. Velikokrat jih pestijo težave z denarjem. Urejene denarne zadeve so pogoj za dober spanec. Če želite dober sen, knjigo priporočam.

Zoran Milivojevič, dr. med.

Knjiga vam omogoča, da razvijete in povečate svojo finančno inteligenco. Po njenem branju se je moja povečala dvojno.

"Najvišja cena posojila je samo posojilo,ki ga je treba vrniti!"